Hunddagis

I JANUARI 2018 ÖPPNAR VÅRT HUNDDAGIS!
Mer information kommer löpande.


Välkommen till vårt hunddagis! 

Alla hundar är välkomna, oavsett ras, kön eller storlek.

 

Här får din hund rätt kombination av motion, aktivitet och vila. Vi erbjuder härliga promenader och gemensam rast/lekhage.  Våra dagishundar har även tillgång till vår trevliga träningshall för aktivering och samvaro.
 

Vi erbjuder en stressfri och harmonisk  hemmamiljö Hos oss  får din hund vistas i en liten och harmonisk hundgrupp med möjlighet till vila och avskildhet i trevligt möblerade hundrum

Vi är ett litet hunddagis. För oss är det viktigt att erbjuda våra dagiskunder kvalitet. Vi tar därför emot max 10 dagishundar. Vi har inget regelrätt kösystem utan väljer individer efter hur de passar in i vår lilla dagisflock. Det är viktigt att alla trivs här!


Vi är även Bohusläns enda friskvårdsdagis. Vi är måna om att våra dagisgäster lever ett skadefritt liv. Därför ingår regelbundna friskvårdskontroller för alla dagisgäster. Genom vår förebyggande friskvårdskontroll får ägarna regelbunden information över sin hunds muskel-, vikt- och ledstatus.  (Observera att en friskvårdskontroll är inte att jämföra med en veterinärmedicinsk undersökning! Vid misstanke om skada/sjukdom ska man alltid först rådfråga sin veterinär.)  För mer info om vår friskvårdskontroll klicka här!  Vi erbjuder även våra dagiskunder massage och friskvårdsbehandlingar till ett mycket fördelaktigt pris. .  

Vårt dagis är ett bra alternativ för dig som behöver passning större delen av veckan.   

 

Hundfrid Hunddagis är godkänt av Länstyrelsen Västra Götaland och följer Jordbruksverkets stadgar och regler samt innehar F-skattesedel

 

För dagisplats kontakta Karin, tlf. 0703-556800, epost: info@hundfrid.se