Våra dagisgäster

SALLY

 Engelsk Springer spanieltik

 

Sally är en trevlig och lugn spaneltjej som älskar alla, både två- och fyrbenta. Sally tycker om fågelskådning och att busa med Lizzy.

LEJA

Jaktlabradortik

 

Leja  är en sprallig och glad labradordam som älskar lek och att bada vid bryggan. Hon är "storasyster" till Lizzy men umgås gärna med alla som bjuder in!

LIZZY

Rottweilertik

 

Lizzie är dagisets  charm- och bustroll och har varit här sedan hon var liten valp. Hon är "lillasyster" till Leja, tycker om bus och att gräva efter rötter i rastgårdens blomsterrabatt.

BUDDHA

 Rhodesian Ridgeback hane

 

Buddha är en mogen och lugn Rhodesiankille som inte hetsar upp sig i onödan.  Han knaprar gärna på rastgårdens buskar eller leker med Lizzie.

 

 

TIPPEX

Schäferhane  

 

Tippex är en härlig och positiv schäferkille som gillar alla hundar på dagis. Tippex älskar all form av lek,  att tugga mossa och att studera gårdens katter.

GUNNAR

Ras: Lakelandterrierhane

 

Gunnar är en glad prick som älskar sin soffa  och att busa och hänga med Chaplin. Gunnar är mycket förtjust i alla tikar på dagis!

VIGGO

Tollarhane

Mer info kommer inom kort!

Personalhundar

LAIKA

Blandistik bordercollie/bernersennen,

 

Laika är en sprallig men bestämd fröken som alltid är redo.

Hon älskar ALLA människor, agility och leriga vattenpölar. Hennes nyvunna passion är gårdens nyinköpta får. Laika är mycket tydlig i sitt hundspråk och assisterar mig som dagisfröken. 

Chaplin
Dalmatinerhane 

 

Chaplin är en underbart envis men artig herre. Han är mycket nogrann i allt han gör så länge rätt motivation finns. Han älskar sin två- och fyrbenta familj, tikar och all typ av mat. Chaplin kastar sig inte i famnen på vem som helst men får han bara ta det i sin egen takt är man med i flocken.  Chaplin älskar att gräva i mattes blomsterrabatter och avskyr leriga vattenpölar.