Hunddagiset Pricken & Jag

 2018 ÖPPNAR VI VÅRT HUNDDAGIS "PRICKEN & JAG"!
Du kan redan nu anmäla ditt intresse för en dagisplats hos oss!

 

Hos oss är alla hundar är välkomna, oavsett ras, kön eller storlek.


Vi finns på Buars Gård, belägen 3 min från E6, mellan Tanum och Strömstad.  Här kan vi erbjuda din hund en stressfri vardag i lantlig miljö vid havet.
 

Här får din hund rätt kombination av motion, aktivitet och vila. Vi erbjuder härliga skogspromenader och gemensam rast/lekhage. Våra dagishundar har även tillgång till vår trevliga träningshall för aktivering och samvaro.
 

Vi erbjuder en stressfri och harmonisk  hemmamiljö Hos oss  får din hund vistas i en liten och harmonisk hundgrupp med möjlighet till vila och avskildhet i trevligt möblerade hundrum

Vi är ett litet hunddagis. För oss är det viktigt att erbjuda våra dagiskunder kvalitet. Vi tar därför emot max 8 dagishundar. Vi är ett dagis med fokus på friskvård och hälsa.  Vi är måna om att våra dagisgäster lever ett skadefritt liv. Därför ingår regelbundna friskvårdskontroller för alla dagisgäster. Genom vår förebyggande friskvårdskontroll får ägarna regelbunden information över sin hunds muskel-, vikt- och ledstatus.  För mer info om vår friskvårdskontroll klicka här!  Vi erbjuder även våra dagiskunder massage & friskvårdsbehandlingar till ett mycket fördelaktigt pris. 
 

 

Hunddagiset Pricken & Jag är en del av Hundfrid och är godkänt av Länstyrelsen Västra Götaland och följer Jordbruksverkets stadgar och regler samt innehar F-skattesedel

 

För dagisplats kontakta Karin, tlf. 0703-556800, epost: info@hundfrid.se