Hundfrid Hunddagis - Med fokus på individen & hälsan!

Hos oss är alla hundar är välkomna, oavsett ras, kön eller storlek.


Vi finns på Buars Gård, belägen 3 min från E6, mellan Tanum och Strömstad.  Här kan vi erbjuda din hund en stressfri vardag i lantlig miljö vid havet.
 

Här får din hund rätt kombination av motion, aktivitet och vila. Vi erbjuder härliga skogspromenader och gemensam rast/lekhage. Våra dagishundar har även tillgång till vår trevliga träningshall för aktivering och samvaro.
 

Vi erbjuder en stressfri och harmonisk  hemmamiljö Hos oss  får din hund vistas i en liten och harmonisk hundgrupp med möjlighet till vila och avskildhet i trevligt möblerade hundrum

Vi är ett litet hunddagis. För oss är det viktigt att erbjuda våra dagiskunder kvalitet. Vi tar därför emot max 7 dagishundar. 


Vi är ett dagis med fokus på friskvård och hälsa.  Vi är måna om att våra dagisgäster lever ett skadefritt liv. Därför ingår regelbundna friskvårdskontroller för alla dagishundar med månadsabonnemang. Vi erbjuder även våra dagiskunder 15%rabatt på samtliga friskvårdsbehandlingar samt vattenträning.   Det finns även möjlighet att välja vår tilläggstjänst -Friskvårdsdagis. Här ingår massage, friskvårdsbehandlingar & vattenträning under ordinarie dagistid till ett kraftigt reducerat pris.  
 

 

Vårt dagis är en del av Hundfrid. Vi är godkända av Länstyrelsen Västra Götaland och följer Jordbruksverkets stadgar och regler samt innehar F-skattesedel

 

För dagisplats kontakta Karin, tlf. 0703-556800, epost: info@hundfrid.se