Hundrastning - Så fungerar det

Första besöket:
Efter kontakt bokar vi ett informationsmöte hemma hos er. Mötet är kostnadsfritt. Vi diskuterar era önskemål och behov, nyckelhantering, rutiner, vilka dagar och tider som passar och fyller även i en informationsblankett med er hunds uppgifter. 

Känns allt bra skriver vi ett avtal för er hundrastning. Om nyckel ska lämnas skriver vi även nyckelkvittens. (Det är sådana fall bra om ni har förberett med en extranyckel inför mötet)

Önskar ni mer tid att fundera är ni välkomna att kontakta Karin när ni bestämt er.

Rastning:
Vår hundrastning innebär att vi kommer hem till dig på avtalad tid och går en promenad med din hund. Därefter lämnar vi den åter i hemmet. Promenaden anpassas efter din hunds tempo och behov.
Tänk på att starttiderna för bokade promenader är ungefärliga och kan komma att förskjutas något beroende på trafik lediga hundar mm.

Vi rastar hunden enskilt eller efter överenskommelse med dig i mindre grupp om 2-3 hundar.
Promenaden är 30-40 minuter lång

Under promenaden är din hund alltid kopplad.

Varje promenad berikas med liten aktivitet. Vi anpassar den efter dina önskemål. 

Efter promenaden torkar vi av din hund. Om ni önskar ger vi den även mat. Innan vi lämnar din hund kontrollerar vi alltid att den har friskt vatten. 


Har ni särskilda önskemål angående rastningen försöker vi i möjligaste mån tillgodose dem.

Vi meddelar er via sms eller anteckning om det finns något särskilt från promenaden att rapportera. Önskar ni sms återkoppling efter varje promenad ger vi er det